Reiki  I - II - III  cursus    

Reiki I-II-III cursus
De Reiki cursus wordt gegeven door Jacques Lut, volgens de Usui-methode en met gebruik van het boek "de Kern van Reiki" van Diane Stein.
Elke graad heeft, zoals Diane Stein reeds in haar boek aangeeft, 1 inwijding.
Als je de cursusdag met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een certificaat als Reiki Healer, resp. voor Reiki I, II en III. Na afloop van de cursus ontvang je de syllabus per e-mail.

Reiki I (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki I cursus leer je door middel van het laten doorstromen van energie (handoplegging) healing te geven. Bij deze cursus leer je jezelf en ook anderen behandelen. Bij Reiki I zul je vooral zelf veel baat hebben.
De Reiki I inwijding is in eerste instantie bedoeld voor zelfgenezing. Er komt meer Ki-energie de aura en het lichaam binnen dan men tot dan heeft ervaren en de aura en de chakra's worden helder.

Reiki II (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki II cursus worden drie Reiki symbolen ge´ntroduceerd en voor het eerst bewust toegepast. Bij Reiki II ben je in staat om door middel van symbolen energie op afstand over te dragen. Behandeling met Reiki II maakt rechtstreekse handoplegging veel krachtiger (zowel zelfbehandeling als anderen behandelen), de symbolen versterken je energie-overdracht en je energie gaat nog veel sterker stromen. Bovendien geeft het ook de methode en de werkwijze voor het behandelen van mensen die fysiek niet aanwezig zijn - afstandsgenezing.
De Reiki II inwijding vergroot merkbaar de hoeveelheid helende energie van de ontvanger.

Reiki III (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki III cursus worden nog twee Reiki symbolen ge´ntroduceerd. Je ontvangt meer informatie met betrekking tot de symbolen en de methode om inwijdingen te geven.
Bij Reiki III word je reikwijdte nog veel meer verdiept, je trillingsniveau wordt nog meer verhoogd en je ervaart ook meer eenheid en evenwichtigheid in jezelf. Je ervaart een vergroot vermogen om helende energie door te geven en het helende vermogen bereikt ook een hoger niveau. Ook leer je hoe je de energiekanalen, die worden gebruikt bij de Reiki initiaties, bij anderen te openen om ook hen in te wijden.
De Reiki III inwijding is de graad van master en leraar. Bij deze inwijding is de energie op spiritueel niveau betrokken en de persoon die de inwijding ontvangt valt een spirituele heling ten deel. Deze energie is pure vreugde, ÚÚnzijn met al wat leeft en verbondenheid met de Godheid of Bron.
De Reiki III cursus (Reiki master) volgt later (minimaal 6 weken na Reiki II).

In de Reiki cursus gaan we leren ons af te stemmen en contact te maken met onze Reiki Gidsen en andere dierbaren uit de wereld van liefde en licht. Meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zullen jou meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken. De inwijding is onder meer een soort terugbetaling van karma. Tijdens het inwijdingsproces wordt ┤negatieve┤ karma losgemaakt uit de ontvanger, als een soort beloning voor Reiki Healer worden. Iedereen heeft het vermogen in zich om deze natuurlijke geneeswijze verder te ontwikkelen en direct toe te passen. Je komt nog meer in je eigen kracht te staan en je gaat meer positieve energie en onvoorwaardelijke liefde in je leven creŰren. Reiki is voor het Leven!.

Reiki I-II-III cursus najaar 2024

3 zaterdagen van 10.00-17.00 uur

Reiki I:   21 september
Reiki II:  12 oktober
Reiki III: 16 november

Cursusgeld: € 450,- euro totaal voor 3 dagen (incl. btw, certificaten en syllabus)

Betaling: € 450,- contant te voldoen op 21 september

Inschrijving: het inschrijfformulier a.u.b. ondertekenen en e-mailen, opsturen of afgeven. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.


Locatie:
Indalo Yogacentrum
Aureus 93
6661 SG ELST (Westeraam)

Tel. 0481-372106 of 06-43848093
Email: christa@indaloyogacentrum.nl
           jacques@indaloyogacentrum.nl

Trein: 10 min. lopen vanaf station Elst
Bus: 5 min. lopen lijn 331 vanaf Arnhem, halte Morgenster

Ga naar inschrijfformulier najaar 2024 of terug naar begin.