-- INDALO Metamorfose massage cursus
    Metamorfose massage cursus

De Metamorfose massage is een zachte eenvoudige manier van masseren van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. De voeten staan voor het willen, de handen – die in verbinding staan met ons hart – voor het voelen en het hoofd voor het denken.
In de Metamorfose massage wordt er van uitgegaan dat tijdens de periode van onze wording, in de zwangerschap, de vrije doorstroming van energie geblokkeerd kan raken. Deze verstoringen kunnen ontstaan in het fysieke, emotionele of spiritueel bewustzijn. Ze kunnen beperkend werken in je latere leven.
Door toepassing van deze liefdevolle massage kunnen we de geblokkeerde energie weer vrij laten stromen, waardoor een grotere heelheid in ons wezen zal ontstaan. Hierdoor zullen veranderingen plaatsvinden en kunnen we vrijer bewegen, handelen en denken. Je ondergaat dus een metamorfose. De massage werkt bovendien diep ontspannend, iets dat een goede remedie is voor het oplossen van drukte en stress. Bij deze vorm van massage worden geen oliën of andere hulpstoffen gebruikt. De reden daarvoor is dat het hier niet om een massage als bestrijding van symptomen of een “ziektebeeld” gaat, maar om het leven zelf. Iedereen is in staat om deze holistische vorm van masseren te ontwikkelen, eigen te maken en direct toe te passen.

De cursus laat je “worden wie je in wezen bent!”. Het is moeilijk om vanuit jezelf die keuzes te maken die bij je passen door de veelheid aan mogelijkheden in ons leven. Meegaan met de hectiek van alle dag is zo gemakkelijk en tijd maken voor bezinning kost vaak moeite. Door met Metamorfose massage bezig te gaan ga je meer van binnenuit jezelf ontdekken. Voelen welke reacties de massage bij jou oproepen. Daarom zal deelnemen aan de cursus in eerste instantie een ontdekkingsreis naar Jezelf zijn. Je kunt alleen anderen op weg helpen wanneer jezelf hebt ondervonden wat de massage met je doet. Ik wil je daar graag bij begeleiden en ondersteunen.

Start: zondag 10 november 2024

Duur: tweedaagse cursus van 10.30-16.00 uur

Data 2024:
10 november
24 november

Koffie en thee is gratis (lunch graag zelf meebrengen).
Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

De cursus biedt plaats aan maximaal 10 personen.
Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.

Cursusgeld: € 250,-, incl. cursusboek en certificaat.
Het cursusgeld is inclusief BTW.
Betaling: contant, te voldoen op 10 november.

Docent:
Christa Lut-Nijman
Tel. 0481-372106 / 06-43848093
e-mail: christa@indaloyogacentrum.nl

Locatie:
Indalo Yogacentrum
Aureus 93
6661 SG ELST (Westeraam)

Tel. 0481-372106 of 06-43848093
Email : christa@indaloyogacentrum.nl

Trein: 10 min. lopen vanaf station Elst
Bus: 5 min. lopen lijn 331 vanaf Arnhem, halte Morgenster


Ga naar inschrijfformulier 2024 of terug naar begin.