Handreflexologie cursus


Handreflexologie is net als voetreflexologie zo oud als de mensheid zelf. Eeuwen lang is het een manier geweest voor mensen om zichzelf en anderen gezond te houden en/of hun gezondheid te bevorderen. Er zijn grote aantallen zenuwuiteinden in de handen.

Via deze zenuwuiteinden kan een handreflexologie massage veel invloed hebben op heel het lichaam. Een handreflexologie massage activeert energiebanen in het lichaam en heft blokkades op. Gevolg is een betere doorstroming in heel het lichaam.

Handreflexologie kun je overal toepassen en is ook speciaal geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor aanraking van de voeten. De cursus laat je stil staan bij jezelf. Door met handreflexologie bezig te gaan ga je meer van binnenuit jezelf ontdekken. Voelen welke reacties de massage bij jou oproepen en welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben.

Daarom zal deelnemen aan de cursus in eerste instantie een ontdekkingsreis naar jezelf zijn. Je kunt alleen anderen op weg helpen wanneer jezelf hebt ondervonden wat de massage met je doet. Ik wil je daar graag bij begeleiden en ondersteunen.

Er is voldoende ruimte voor het oefenen met de aangeboden technieken en voor het uitwisselen van ervaringen. Als je de handreflexologie cursus met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een certificaat.


Kijk naar je handen, het zijn de spiegels van je lichaam, van je ziel, van je emoties; in je handen kom je jezelf tegen.


Start: zaterdag 9 maart 2024

Duur: tweedaagse cursus van 09.30 - 16.00 uur

Data 2024:
  9 maart
13 april

Inschrijving alleen voor cursisten die de cursus Voetreflexologie hebben gevolgd.
Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.

Cursusgeld: € 250,- incl. syllabus.
Het cursusgeld is inclusief BTW.
Betaling: contant, te voldoen op 9 maart 2024.

Docent:
Christa Lut-Nijman
Tel. 0481-372106 / 06-43848093
e-mail: christa@indaloyogacentrum.nl

Locatie:
Indalo Yogacentrum
Aureus 93
6661 SG ELST (Westeraam)

Tel. 0481-372106 of 06-43848093
Email : christa@indaloyogacentrum.nl

Trein: 10 min. lopen vanaf station Elst
Bus: 5 min. lopen lijn 331 vanaf Arnhem, halte Morgenster


Ga naar inschrijfformulier 2024 of terug naar begin.