Nieuws


Hatha Yoga:
Heeft u zin in Hatha Yoga? Informeer naar de mogelijkheden! Zowel voor beginners als gevorderden, er is geen opzegtermijn en u kunt zo instromen.

Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt massage:
Door middel van diverse massagehandgrepen, drukpunttechnieken (marma's) gecombineerd met natuurlijke warme basisolie aangevuld met heilzame etherische olie leer je in 13 zaterdagen een totale lichaamsmassage te geven. Je hebt geen specifieke kennis of (voor)opleiding nodig om deel te kunnen nemen. Iedereen heeft het vermogen in zich om deze prachtige holistische vorm van massage verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk! Ervaar en geniet van deze bijzondere holistische beroepsopleiding, een ware ontdekkingsreis! De jaaropleiding biedt plaats aan maximaal 8 personen. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.
De data voor de eerstvolgende Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt massage zijn nog niet bekend. Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Opleiding Ayurvedische drukpunt massage.

Trance Healing cursus:
Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat Gidsen uit de wereld van liefde en licht hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. In een trancestaat een ander een healing geven en ook zelf geheald worden... hoe mooi kan dit zijn! Je verbinden met de universele wereld en je in vertrouwen laten leiden door je Healinggids(en) is een prachtige samenwerking. In alle rust en ruimte de vele vormen van healing samenbrengen en integreren met nieuwe healing technieken. Door oefeningen, afgewisseld met diephelende meditaties, jezelf en anderen naar een hoger niveau brengen. Je mediamieke gaven verder ontwikkelen en groeien in liefde, licht, innerlijke wijsheid en bewustzijn. 4 zondagen van 10.30-17.00 alles helemaal loslaten, heerlijk genieten en je volledig laten omringen door onvoorwaardelijke liefde. Dit zijn slechts enkele van de vele ervaringen welke je mag beleven tijdens de Trance Healing cursus. De data voor de eerstvolgende Trance Healing cursus zijn nog niet bekend. Ervaar dat je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling zienderogen zal toenemen. Vertrouwen zal jouw unieke mogelijkheden op de juiste plaats brengen. Ontwikkel je mediamieke gaven en doe mee. Wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan alvast in. Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Trance Healing cursus.

Voetreflexologie cursus:
De Voetreflexologie cursus zal je ervaren als een ware ontdekkingsreis naar Jezelf... 7 zondagochtenden heerlijk genieten en nog heel veel meer! Er wordt in tweetallen op massagetafels geoefend, zodat je tijdens de cursus ook zelf gemasseerd wordt en de oliČn die we gebruiken zijn heilzaam. De eerstvolgende Voetreflexologie cursus is in het voorjaar 2024 en start op zondag 24 maart! Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. De cursus biedt plaats aan maximaal 8 personen. Heb je belangstelling en wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan in en kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Voetreflexologie cursus.

Handreflexologie cursus:
Handreflexologie is net als voetreflexologie zo oud als de mensheid zelf. Eeuwen lang is het een manier geweest voor mensen om zichzelf en anderen gezond te houden en/of hun gezondheid te bevorderen. Ervaar dat deze holistische tweedaagse cursus een bijzonder mooie aanvulling is op de Voetreflexologie cursus. Inschrijving is alleen voor cursisten die de cursus Voetreflexologie hebben gevolgd! Geniet eerst van de Voetreflexologie cursus om aansluitend twee dagen deel te nemen aan de Handreflexologie cursus en ervaar dan hoe het is om deze unieke holistische vorm van massage verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je eigen praktijk! Kijk naar je handen, het zijn de spiegels van je lichaam, van je ziel, van je emoties; in je handen kom je jezelf tegen! De Handreflexologie cursus wordt 1 keer per jaar gegeven. De eerstvolgende tweedaagse Handreflexologie cursus is in 2024, op zaterdag 9 maart en 13 april!

Metamorfose massage cursus:
De tweedaagse Metamorfose massage cursus wordt 1 keer per jaar gegeven, de eerstvolgende tweedaagse Metamorfose massage cursus is in 2023, op zaterdag 11 november en 25 november. Metamorfose massage is een zachte en eenvoudige manier van masseren van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. De voeten staan voor het willen, de handen - die in verbinding staan met ons hart - voor het voelen en het hoofd voor het denken. De cursus laat je "worden wie je in wezen bent"! Laat je inspireren... en schrijf je op tijd in voor deze prachtige tweedaagse cursus (maximaal 10 deelnemers)!

Reiki I-II-III cursus:
Reiki is voor het Leven! Reiki is een oeroude, onvergelijkbaar eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt om jezelf en anderen te voorzien van energie en levenskracht voor genezing en persoonlijke groei. Je gaat werken met de Reiki energie, behandelingen geven bij jezelf en anderen, op afstand healen, de Reiki symbolen toepassen en nog heel veel meer. Iedereen heeft het vermogen om deze unieke vorm van healing verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op je zelf, in je familiekring en bij vrienden of in je eigen praktijk. Meditaties, aardeoefeningen en ademhalingstechnieken zullen jou meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken. Ben je klaar voor een positieve verandering in je Leven? De eerstvolgende Reiki I-II-III cursus is in het voorjaar 2024 en start op zaterdag 23 maart! Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een plaats (max. 10 personen). Kijk voor meer informatie/inschrijving op onze website bij Reiki I-II-III cursus.Ga terug naar begin