Links
Zalencentrum Onder de Toren www.onderdetoren.net.
Zalencentrum Onder de Toren, ligt gelegen, zoals de naam al zegt, naast de grote kerk in Elst. Wij staan open voor ieder bedrijf, club, vereniging of instantie die zaalruimte nodig heeft voor hun vergadering, clubavond of als er iets te vieren valt. Ook particulier bent u welkom voor uw familie/bedrijfsfeest of andere gelegenheid. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van het bargedeelte.Spiegelbeeld magazine www.spiegelbeeld.nlMijn naam is Diana Huisman en ik ben medium en healer.

Bij mij kunt u terecht voor vragen uit verleden heden en toekomst. Of als u even vast zit of behoefte heeft aan een luisterend oor. Relatieproblemen of werkproblemen kunnen we samen oplossen door een kijkje te nemen met mijn inzichten. Ook voor boodschappen van overledenen, fotolezen en uw huisdier kan ik u helpen. Wilt u een gezellige avond houden in spirituele sferen aan huis? Dan verzorg ik voor u een gezellige groepsavond en geef daarbij mooie boodschappen door van boven.

Telefoonnummer: 06 13469934
Mijn naam is Lianne Evers.

Vanuit mijn grote passie voor tekenen en schilderen maak ik intuītieve schilderijen en tekeningen in opdracht. Dit doe ik aan de hand van een voor jou (dierbare) foto. Tijdens het schilderen laat ik mij leiden door de indrukken en ideeën die binnenkomen naar aanleiding van jouw foto. Het onderwerp van het schilderij is dus altijd een verrassing evenals het kleurgebruik. Ook kan het zijn dat er een combinatie uitkomt van woord en beeld. Ik schilder met acrylverf en soms combineer ik dit met een stukje collage. Ik maak de schilderijen op een standaardformaat van 50 cm x 50 cm. De schilderijen worden afgewerkt met een UV bestendig fixatief voor een duurzaam resultaat. Een schilderij kost €75,-. Wil je liever een schilderij op een ander formaat? Dat kan! Neem dan even contact met mij op en dan kijken we samen wat je wilt en wat dat gaat kosten.
Naast schilderijen maak ik ook intuītieve tekeningen voor kinderen. Dit doe ik ook aan de hand van een foto. Ik maak de tekeningen op A4 formaat op dik (aquarel)papier. Ik gebruik daarvoor een combinatie van potlood, inkt, pastel, acrylverf en collage. Ook deze tekeningen werk ik af met een UV bestendig fixatief. Het resultaat is altijd kleurrijke vrolijke tekening, die klaar is om ingelijst te worden. Erg leuk voor aan de muur in de kinderkamer! De prijs voor een tekening is €25,-. Ook deze tekeningen kunnen op een kleiner of groter formaat gemaakt worden.
Mocht je vragen hebben of wil je dat ik een schilderij of tekening voor je maak, dan kun je altijd contact opnemen! Stuur een mailtje aan info@lianneevers.com of bel naar 06-23252442. Op mijn website www.lianneevers.com kun je voorbeelden vinden van schilderijen die ik heb gemaakt. Kijk daarvoor onder het kopje 'Intuītieve schilderijen in opdracht'.


Ga terug naar begin