Trance Healing

In de leer van de spiritisten verstaat men onder 'trance' de toestand waarin het medium zich bevindt tengevolge en tijdens de materialisatie van de Spririts. De uitdrukking wordt gewoonlijk gebruikt om een toestand van geestvervoering, verrukking, extase aan te duiden.

Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat Gidsen uit de wereld van liefde en licht hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Trance Healing is een natuurlijk proces. Het is een stroom van helende universele energie tussen de healer en de ontvanger.

De healing wordt gegeven in een trancestaat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn, waarbij de healer in staat is zich af te stemmen in en op de energie vanuit Spirits en ons bewust maakt en in contact brengt met deze voor ons veelal niet zichtbare omringende "onstoffelijke" wereld. Bij Trance Healing heeft de healer een zeer nauw contact met de Universele Bron en is voelbaar aangesloten op de helende energieŽn van de Spirits. Hierdoor kunnen de Healing Gidsen (en andere gidsen, engelen en dierbaren uit de wereld van liefde en licht) gebruik maken van de aura, het lichaam en de geest van de healer.

Tijdens de healing wordt gewerkt in verschillende posities in de aura en de diverse auralagen. De healing kan op ťťn of meerdere niveaus plaatsvinden. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de Healing Gidsen op welk niveau je healing mag ontvangen. Tijdens de healing kan de healer gebruik maken van klanken en tonen, drukpunten en mogen er boodschappen doorgegeven worden als die komen. De energiestromen mogen weer in balans komen, hetgeen jouw persoonlijke groei en welzijn bevordert.

Gedurende de behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel en wordt de helende energie vanuit de universele wereld via de healer door de handen en de aura overgebracht en aan je doorgegeven. Door de behandeling ontstaat op alle niveau's een diepe genezende ontspanning. Dit kan met emoties gepaard gaan, waardoor er ruimte vrijkomt voor nieuwe energie. Oude energie wordt hiermee getransformeerd waardoor je beter in je kracht komt te staan.

Trance Healing kan onder andere worden toegepast bij lichamelijke en stress- gerelateerde klachten, pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie. Trance Healing kan een op zichzelf staande therapie zijn, heeft geen vervelende neveneffecten en kan goed gecombineerd worden met andere therapieŽn. Het is allereerst een manier om jou in de juiste energie te brengen en jezelf te helpen. Trance Healing geeft je inzicht, brengt balans in je leven, maakt heel en kan zorgen voor verlichting en/of genezing.

Tarief
Trance Healing behandeling (60 minuten) € 60,-

Trance Healing behandeling op afspraak.

Trance Healers: Christa Lut-Nijman, Jacques LutGa terug naar begin